LgemMarketing website voor een biotech scale-up.

Lgem
Lgem
Lgem
Lgem
Lgem

Een podium voor producten en expertise in biotech.Visual design website.

Opdrachtgever
Nymark Agency

Uitgangspunt
Lgem produceert photobioreactoren voor de productie van groene algen. Het bedrijf heeft zich de laatste jaren uitgebreid met research en testfaciliteiten waar klanten hun business case kunnen valideren alvorens in photobioreactor systemen te investeren. Naast het presenteren van de photobioreactoren is de nieuwe website een podium voor de binnen Lgem aanwezige kennis, expertise en research- en testfaciliteiten.

Het project

  • Deelnemen aan de vertaling van strategie naar design
  • Uitwerken visual design website
  • Documenteren van het salesproces

Voor de scale-up van Lgem heeft Nymark Agency een strategisch stappenplan voor digitale transformatie en executie uiteengezet. De eerste stappen van deze strategie, en een nieuwe huisstijl van de hand van The Social Brand, heeft ThreeCrumbs verder vertaald naar een visual design voor de nieuwe website. Lgem heeft door de jaren een grote expertise in de productie van groene algen opgebouwd. Om potentiele klanten te overtuigen van de aanwezige kennis en expertise is er een knowledge sectie met blogs, whitepapers, expert voices en case studies toegevoegd. Uitgevoerd in een heldere visuele stijl voor een op een groene toekomst gericht biotech bedrijf.

Resultaat
Een evenwichtig en helder design voor een snel groeiend biotech bedrijf met een diverse groep aan potentiƫle klanten, waarin het etaleren van kennis en expertise verder uitgebouwd kan worden.

Het project in beeld.Helder en evenwichtig.