LogivertWebsite voor een softwarepakket in retail, groothandel en e-commerce.

Logivert
Logivert
Logivert
Logivert
Logivert

Marketing en optimalisatie van een softwarepakket.Look and feel productwebsite en optimalisatie van e-commerce templates.

Opdrachtgever
Prezent Internet

Uitgangspunt
Het LogiVert product biedt business software oplossingen voor retail, groothandel en e-commerce. Het product ondersteunt online en offline verkoop, en biedt daarmee een totaaloplossing voor kleine en grote ondernemingen vanuit één systeem.

Project

  • Deelnemen aan de vertaling van strategie naar design
  • Ontwerpen visuele identiteit
  • Uitwerken visual design website
  • Uitwerken grafische e-commerce templates
  • Standaard voor e-commerce navigatiesysteem vastleggen
  • Uitwerken user interface van de backend

LogiVert heeft de ambitie uitgesproken om een volgende groeifase in te gaan. Daarom wordt de marketing van het product geïntensiveerd, en wordt het bestaande product geoptimaliseerd. Als gevolg van de marketingdoelstellingen is er gekozen voor een nieuwe visuele identiteit en een nieuwe productwebsite. De website heeft als voornaamste doel het aanvragen van een demo, en geeft een beknopte inhoud van het product en aanvullende diensten. Verder zijn er ingangen voor support, contact en vacatures.

Een deel van de optimalisatie bestaat uit het gebruiksvriendelijker en aantrekkelijker maken van de e-commerce templates. In samenwerking met product owner en development team is een vernieuwd e-commerce template, en een basis voor het navigatiesysteem uitgewerkt. Het navigatiesyteem biedt klanten met zowel een klein als groot productaanbod een bruikbare basis om hun webshop op maat in te richten. Tot slot is een start gemaakt met een vereenvoudigde opzet van de backend van het product, zowel wat betreft het framework als de user interface.

Resultaat
Alles bij elkaar een verbeterde gebruikerservaring voor bestaande en toekomstige klanten van LogiVert. Met de nieuwe productwebsite heeft LogiVert een belangrijk instrument om de marketingdoelstellingen te realiseren.

Het project in beeld.Aansprekend, eenvoudig en gemakkelijk.